Om oss

Örebrosurfarna är en ideell förening som arbetar aktivt för att främja Vindsurfing- och isseglingssporten i Örebroregionen. Vi vill framför allt göra sporterna mer tillgänglig för intresserade och få sporterna att växa.

Föreningen har nu ett 50-talet medlemmar. Vi sköter om stranden vid Norra Ässundet och har en bod för ombyte och viss förvaring där.

Vi tillhandahåller förvaringsplats, surfutrustning för nybörjare, kunskap och gemenskap under säkra förhållanden för att våra medlemmar skall ha roligt och utvecklas inom sporten. Personerna som sitter med i styrelsen brinner verkligen för sporterna och jobbar aktivt med att utveckla klubben.

Medlemskap

Det finns många fördelar med att vara medlem i Örebrosurfarna. Förutom att få tillgång till klubbens egna utrustning och förvaringsbod vid Ässundet, stödjer du även föreningens arbete med att bevara och utveckla vindsurfing i närområdet.

Om du saknar egen utrustning har klubben ett antal skolbrädor och riggar som medlemmar får låna gratis. Det går även bra för medlemmar att låna dessa för att lära t.ex. familj och vänner. 

SUP brädor finns även att låna för medlemmar.

2 svar

  1. Fredrik Mårtensson skriver:

    Hej,

    Jag skulle vilja lära mig vind/kitesurfa och undrar när ni har prova på dagar.

    Allt gott
    Fredrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *